1 Temmuz Doktorlar Günü kutlanıyor! 1 Temmuz Doktorlar Günü mesajları ve sözleri!

Doktorlar Günü, Tıp Bayramı haricinde ve doktorları onore etmek için kutlanan özel gündür. Tıp Bayramı, her Mart ayının 14'ünde kutlanan, Türkiye'de tıp alanından çalışanların hizmet sorunlarının tartışıldığı, bilime katkılarının ödüllendirildiği bir anma ve kutlama günüdür. 1 Temmuz Doktorlar Günü için paylaşım yapmak veya doktorlara mesaj göndermek isteyenler 1 Temmuz Doktorlar Günü mesajları ve sözlerini araştırmaya başladı. İşte 1 Temmuz Doktorlar Günü mesajları ve sözleri...

1 Temmuz Doktorlar Günü kutlanıyor. Sabah saatleri itibarıyla 1 Temmuz Doktorlar Günü ile ilgili aramalar hız kazandı. Doktor tanıdığı olan veya tedavi olunan doktorların bu özel gününü kutlamak isteyenler en güzel ve anlamlı 1 Temmuz Doktorlar Günü mesajları ve sözlerini araştırmaya başladı. İşte 1 Temmuz Doktorlar Günü mesajları ve sözleri...

1 TEMMUZ DOKTORLAR GÜNÜ NEDİR?

1976'dan beri sadece 14 Mart günü değil, 14 Mart'ı içine alan hafta boyunca kutlama yapılmakta ve bu hafta Tıp Haftası olarak kabul edilmektedir.

Dünyada benzer kutlamalar, farklı tarihlerde yapılmaktadır. Örneğin ABD'de ameliyatlarda genel anestezinin ilk defa kullanıldığı 30 Mart 1842 tarihinin yıldönümü; Hindistan'da ünlü doktor Bidhan Chandra Roy'un doğum (ve aynı zamanda ölüm) yıldönümü olan 1 Temmuz günü "Doktorlar Günü" olarak kutlanılıyor.

1 TEMMUZ DOKTORLAR GÜNÜ MESAJLARI VE SÖZLERİ

Sağlık hizmetlerinin ülkemizde en üst seviyeye çıkarılmasıiçin fedakarca çalışan ve sağlık alanında değerli katkılarda bulunan doktorlarımızın 1 Temmuz Doktorlar Günü'nü kutlarım.

Büyük bir fedakârlıkla çalışan doktorlarımızın 1 Temmuz Doktorlar Günü'nü kutlarım. İyiki varsınız.

Yalnızca doktorlar, bir hastalığı tedavi etmenin, hayatlarımıza sağlık getirmenin ve bütün umudumuzu kaybettiğimizde yanımızda olmanın sihirli güçleriyle donatılmışlardır. Doktorlar Gününüz kutlu olsun.

Yüce gönüllü tüm doktorlarımızın 1 Temmuz Doktorlar Günü'nü kutlarım.

Meşakkatli mesleğimizi insan onuruna yakışır şekilde yerine getirmeye çalışan tüm fedakâr doktorlarımızın 1 Temmuz Doktorlar Günü kutlu olsun.

Sağlık, vücutları sağlam olanların başına konmuş bir taçtır. (Hz. Muhammed s.a.v) tüm doktorlarımızın 1 Temmuz Doktorlar Günü kutlu olsun.

Ülkemizin her köşesinde, İnsan hayatının kutsallığından ödün vermeden, sonsuz sabır ve üstün gayret ile çalışan Tüm doktorlarımızın 1 Temmuz Doktorlar Günü kutlu olsun.

İnsanla uğraşıp, insanı yaşatmayı, acısını azaltmayı, derdine derman olmayı, mesleği olarak seçen tüm doktorlarımızın 1 Temmuz Doktorlar Günü kutlu olsun.

"Beni Türk hekimlerine emanet edin." M. Kemal ATATÜRK

Doktorlarımızın 1 Temmuz Doktorlar Günü kutlu olsun.