Zuhal Topal depremzede çocuklarla bir araya geldi!

Yemekteyiz programının sunucusu, oyuncu Zuhal Topal Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın 6 Şubat depremini anma projesi kapsamında; Malatya'daki depremzede çocuklarla buluştu.

HABER MERKEZİ

Oyuncu ve sunucu Zuhal Topal Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın projesi kapsamında, depremzede çocuklarla bir araya geldi. Kendisi de 6 Şubat depremlerinde yakınını kaybeden Topal, duygularını sosyal medyada şu sözlerle dile getirdi:

"Bugün kalbimin en hassas yerine dokunan bir gündü... Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın 6 Şubat depremini anma projesi kapsamında Malatya'daydık. Malatya'da bulunduğumuz sırada bir anaokulunda, o kocaman yürekli çocuklarla buluştuk..."

"Hediyeleri miniklerimize verirken hem çok duygulandık hem de gülümsemeleriyle mutlu olduk. Bu çocukların gücü, umudu ve hayata tutunuşu hepimize ilham oluyor. İyi ki varsınız güzel çocuklar..."