HABER MERKEZİ
Zeytin Ağacı dizisi yeni sezonu çekimlerini tamamladı. Üçüncü sezonuna merhaba demeye hazırlanan yapım hakkında, yeni bölüm fragmanından önce aşk haberleri gelmeye başladı. Zeytin Ağacı'nın başrolleri Tuba Büyüküstün ile Şükrü Özyıldız arasında bir ilişki olduğu öne sürüldü. Taraflardan bu iddiaya ilk cevap veren kişi, Tuba Büyüküstün oldu.
Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Tuba Büyüküstün, şu ifadeleri kullandı:
"Zeytin Ağacı dizisi üçüncü sezondaki partnerim Şükrü Özyıldız ile son dönemde, bazı magazin hesapları tarafından çıkarılmış aşk haberlerinin aslı yoktur. Tüm ekiple beraber harika bir çekim süreci geçirdik. (yine) Zeytin Ağacı üçüncü sezonunda görüşmek üzere..."
Tuba Büyüküstün bu açıklamayı yaptı ancak, çıkan iddialar sonrası özellikle de sosyal medyada, hemen hemen herkesin aklına aynı soru geldi. Sosyal medya kullanıcıları, ortaya atılan set aşkı haberi üzerinden, Zeytin Ağacı dizisine PR çalışması mı yapılmak istendi sorusunu sormaya başladı.
Benzer bir iddia geçtiğimiz günlerde de; Hande Erçel ile Barış Arduç'un yeni dizileri Aşk ve Gözyaşı için gelmiş, Hande Erçel'le Hakan Sabancı ayrılığının tamamen Aşk ve Gözyaşı dizisi için bir PR çalışması olabileceği yorumları yapılmıştı.