Zara, Tanyeli hakkında konuştu... Acısını paylaştı

Alışveriş yaparken objektiflere takılan Zara, oyunculuğa geri dönme sinyalleri verdi. Zara, hayatını kaybeden Tanyeli hakkında ise, ''Sevgisini herkese cömertçe sunan, insanları kucaklayan biriydi'' ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

Şarkıcı Zara, geçtiğimiz gün alışverişte görüntülendi. Hediye baktığını söyleyen Zara; "Güzel çocuğumuzun bir doğum günü var. Ona bir şeyler bakmaya geldim. Eskiden çocuklara kendi istediğimiz şeyi alıp yutturuyorduk. Şimdi beğendiremiyoruz. Yeni gençlere bir şey anlatmak ve ikna etmek zor. Aslında benden istediği şeyi almaya geldim" ifadelerini kullandı.

"Oyunculuk defteri sizin için kapandı mı?" sorusuna Zara, "Kesinlikle kapanmadı. Oyunculuğu çok seviyorum ve yıllarca eğitimini aldım. Eğer güzel ve etkileyici bir rol olursa ekranda olmayı çok isterim" yanıtını verdi. Takip ettiği dizilerden de bahseden Zara; "Beğendiğim projeler var, izliyorum. 'Uzak Şehir'i annem çok sevdi, özellikle Ozan Akbaba'ya hayran oldu. Annemin tavsiyesiyle 3-4 günde tüm bölümlerini izledim. 'Kral Kaybederse' de çok güzel bir dizi" şeklinde konuştu.

Vefat eden arkadaşı Tanyeli hakkında da konuşan şarkıcı, "Çok güzel bir arkadaş, herkesi kucaklayan, sevgisini veren bir insandı. Uzun yıllar yurdundan ayrı kaldığı için hepimize özlem duymuştu. Hastalığı sürecinde de halkımızdan hiçbir şeyi saklamadı" dedi.