HABER MERKEZİ
Yasemin Sakallıoğlu, gösteri öncesi gazeteciler ile bir araya geldi.
Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yasemin Sakallıoğlu, "Doğru Koca Nasıl Seçilir ilk gösterim ve benim için çok özel. Bu gösteriyle Harbiye'de stand-up yapan ilk Türk kadın komedyen unvanına sahip oldum. Şimdi aynı tarihte ve gösterimin son Harbiyesi için yine buradayım. Gösterimiz Türkiye'de ve yurt dışında devam ettikten sonra artık dijital platformda izleyiciyle buluşacak ve ben yeni gösterime hazırlanacağım" dedi.
Sakallıoğlu ayrıca, Ekim ayında İbrahim Büyükak ile "Mutluyuz" filminin ikincisi için sete gireceklerini ve seyirciyi büyük bir sürprizin beklediğini de müjdeledi.
Yaz aylarını tatil yapmadan geçirdiğini açıklayan Yasemin Sakallıoğlu, köpek balığı korkusu nedeniyle denize giremediğini söyledi.