HABER MERKEZİ
Halil Ergün 2006-2011 dönemi arasında Yaprak Dökümü dizisinde Ali Rıza karakterini oynamıştı. Aynı dizide gelini Ferhunde'yi ise Deniz Çakır oynamıştı. Dizideki rol arkadaşlıklarını dostluğa dönüştüren iki oyuncu, Yaprak Dökümü final yaptıktan sonra da görüşmeye devam etmişti.
Evrim Akın'ın programına konuk olan Halil Ergün, Deniz Çakır'a kırgın olduğunu açıkladı. Deniz Çakır'dan vefasızlık mı gördünüz sorusunu alan Halil Ergün, 'Vefasızlık değil işte. Kimseyi eleştirmek istemiyorum. Yani kalbimi kırmışlık diyebilirim. Öyle ama... Yani hiç kötü bir laf etmiyorum' karşılığını verdi.
Yazar Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı romanından uyarlanan ancak romana bağlı ilerlemeyen Yaprak Dökümü'nde; Güven Hokna, Gökçe Bahadır, Fahriye Evcen Özçivit, Caner Kurtaran, Bennu Yıldırımlar, Güler Ökten, Ahmet Saraçoğlu, Bedia Ener ve Tolga Karel gibi isimler de rol almıştı.