Wanda Nara'dan Icardi'yi şoke edecek sözler: ''Yaşananların tekrar etmemesi için...''

Wanda Nara eski eşi Icardi hakkında konuştu. Icardi ile görüşmeye devam ettiklerini söyleyen Wanda Nara açıklamasında, ''İşim izin verdiği sürece, kızları İtalya'ya ya da birlikte kararlaştırdığımız herhangi bir yere götürmeyi taahhüt ettim. Geçen sefer yaşananların tekrar etmemesi için, kızlarla çok ilgileniyorum'' ifadelerine yer verdi.

HÜSNA KÖŞGER

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi'nin eski eşi Wanda Nara, takipçileriyle sosyal medya üzerinden soru-cevap yaptı. Wanda Nara, çocuklarının babası Mauro Icardi ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Mauro Icardi ile iletişimleri merak konusu olan Wanda Nara, bu konuda açıklık şu ifadeleri kullandı;

"Evet, kendisini bilgilendiriyorum. Kızların fotoğraflarını ve videolarını gönderiyorum. İstediği zaman arayabileceğine dair ona söz verdim. İşim izin verdiği sürece, kızları İtalya'ya ya da birlikte kararlaştırdığımız herhangi bir yere götürmeyi taahhüt ettim. Geçen sefer yaşananların tekrar etmemesi için, kızlarla çok ilgileniyorum. Onlar bana çok bağlı ve Mauro'nun yanında rahat hissetmeleri benim sorumluluğum. Her şey çok ani gelişti ve çocukların bu süreci kabullenmeleri zaman alacak. Kızlarımdan uzak mutlu olamam, bu yüzden onların her zaman yanında olacağımı ona da söyledim."