Tolgahan Sayışman sessizliğini bozdu: Mekke'de Kur'an-ı Kerim okurken uyuya mı kaldı?

Kutsal topraklarda çekilen bir görüntüde, Kur'an-ı Kerim'i okurken uyuyakalan kişinin, aynı tarihlerde orada bulunan oyuncu Tolgahan Sayışman olduğu yorumları yapılmıştı. Sayışman'dan, o görüntüler hakkında 'O kişi, ben değilim' açıklaması geldi.

HABER MERKEZİ

Oyuncu ve yapımcı Tolgahan Sayışman geçtiğimiz hafta Umre'ye gitti. Kutsal topraklarda çekilen bir görüntüde; eşiyle birlikte Umre'de olan bir kişinin, Kur'an-ı Kerim okurken uyuya kaldığı görüldü. Söz konusu görüntüdeki kişi, Tolgahan Sayışman'a benzetildi.

Sosyal medyada gündem olan görüntüler için; "Maşallah Allah'ım isteyen herkese nasip etsin", "Allah gitmek isteyen herkese nasip etsin" ve "Ne güzel bir yerde uyuyakalmış" yorumları yapıldı.

TOLGAHAN SAYIŞMAN'DAN YALANLAMA GELDİ

Tolgahan Sayışman ise videodaki kişinin, kendisi olmadığını belirterek şu açıklamayı yaptı:

"Videodaki beyefendiye ve sevgili eşine saygılar, Allah kabul etsin. Ama arkadaşlar, bana o videoyu göndermeyin artık; o, ben değilim."