HABER MERKEZİ
Oyuncular Tolga Karel'le Günay Musayeva arasında sular durulmuyor. Musayeva, çocuklarına sahip çıkmamakla suçladığı Tolga Karel'le ilgili yeni paylaşımlarda bulundu. Uzun bir yazı paylaşan Azerbaycan Türk'ü oyuncu Günay Musayeva, "Ben bir anneyim ve Cihangir'i yıllardır tek başıma büyütüyorum; sustum çünkü çocuğumu korumak istedim ama artık susmanın yokluğu normalleştirdiğini görüyorum" dediği paylaşımının devamında, şu ifadelere yer verdi:
"Bir baba çocuğunu yıllarca görmezse, yeni hayatında yeni çocuklarıyla aile fotoğrafları paylaşırken öz evladına dair tek bir iz bile bırakmazsa, çocuğunun sağlık süreci için yurtdışında tedavi iznini dahi göndermezse buna başka bir isim bulunamaz. Konu benim kim olduğum değil; konu bir çocuğun eksik bırakılan hakkıdır. Ben tertemizim ve kendimi ispatlamak zorunda değilim; bir annenin görevi başkalarının eksiklerini örtmek değil, çocuğunun hakkını savunmaktır. Susmuyorum, çünkü bu bir kavga değil; vicdanın sesidir, başım dik, gönlüm rahat.
Eski eşinin yasaklı madde kullandığını iddia eden Karel, bu sözleri affetmedi. Oyuncu yaptığı paylaşımında, eski eşinin yasaklı maddeyi aldığını öne sürdüğü kişiyi kastederek, "Adı, soyadı, adresi, telefonuna kadar paylaşacağım. Rezil olacaksın bak! Beni konuşturma!" yazdı.