Hilal Çakır
Gündüz kuşağı sunucularından Esra Erol, programında Caner Toygar'la çalışıyordu. Yıllar evvel katıldığı bir programla ünlenen Caner Toygar, hayatında zor günler yaşamış ve kendi açıklamasına göre; Esra Erol ve eşinin destekleriyle o zor günleri geride bırakmıştı.
Canlı yayında yaptığı itirafta; 'Allah'a yalvararak dualar ettim, namaz kıldım' diyen ve 'Allah'ım ne olur beni iyi insanlarla karşılaştır dedim, sizinle karşılaştırdı' diyen Toygar, muhabirlik yaptığı Esra Erol'da programından ayrıldığını duyurmuştu.
Muhabir arayışında olan programların kendisine ulaşmasını isteyen Toygar bir başka paylaşımındaysa, 'Kibrin hasmı Allah'tır. Şan, şöhret, makam, mevki hepsi gelip geçicidir. Kimse kimseden üstün ya da sıradan değildir. Dikkat edin Hak sizi hür yaratmışken, hırs sizi kül etmesin' ifadelerine yer vermişti.
Esra Erol'un ekibinden ayrılmasıyla ses getiren Caner Toygar baba oldu. Bir kızı olan Toygar, 'Ve prensesim doğdu. Hoşgeldin kuzum' yazdı.