Sinan Akçıl 'ideal kadını' açıkladı! Yine tartışma başlattı

Sinan Akçıl, tartışma başlatacak açıklamalarına bir yenisini daha ekledi. ''İdeal kadın'' profilini anlatan Sinan Akçıl, ''İdeal kadın, konserden döndüğümde zencefilli çay verip, 'Rızkımızı kazandın, Allah razı olsun' deyip, söylenmeyen, beni karşılayacak olan kadındır'' dedi.

HABER MERKEZİ

Sinan Akçıl, geçtiğimiz akşam bir etkinlikte görüntülendi. Basın mensupları ile sohbet eden şarkıcı Sinan Akçıl, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

SİNAN AKÇIL'DAN "İDEAL KADIN" TANIMI

Attığı her adım, söylediği her söz olan şarkıcı Akçıl, yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Kendi gözünden "ideal kadını" anlatan Sinan Akçıl, magazin gündemine bomba gibi düştü.

Sinan Akçıl, "İdeal kadın, konserden döndüğümde zencefilli çay verip, 'Rızkımızı kazandın, Allah razı olsun' deyip, söylenmeyen, beni karşılayacak olan kadındır" şeklinde konuştu. Şarkıcının açıklamasının ardından sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.