Sıla Türkoğlu'ndan Kızılcık Şerbeti'yle ilgili heyecanlandıran açıklama! Dizinin fanları merakla bekliyordu...

Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa karakterine hayat veren Sıla Türkoğlu, yoğun geçen bir sezonun ardından sevgilisi Ata Ayyıldız ile çıktığı İsviçre tatilinden sonra İstanbul'a döndü. Tatil planlarının süreceğini belirten Sıla Türkoğlu, Kızılcık Şerbeti'yle ilgili “Ağustos'un ikinci haftası gibi... Ama ben de henüz bir şey bilmiyorum” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

Sıla Türkoğlu ile sevgilisi Ata Ayyıldız, İsviçre tatilini tamamladı. İstanbul'a dönen Sıla Türkoğlu ile Ata Ayyıldız, havaalanında kameralara yansıdı.

Kızılcık Şerbeti'nin sezon finali yapması ile dinlenmeye çekilen Türkoğlu, tatil planıyla ilgili "Birkaç noktamız daha var. Bakalım önümüzdeki günlerde geçeriz galiba" dedi.

KIZILCIK ŞERBETİ ÇEKİMLERİ AĞUSTOS'TA BAŞLIYOR

Sıla Türkoğlu, Kızılcık Şerbeti dizisiyle ilgili de konuştu. Oyuncu, muhabirin "Set ne zaman başlıyor? Yeni sezonda neler bekliyor izleyicileri?" sorusuna "Ağustos'un ikinci haftası galiba. Vallahi hiçbir şey bilmiyorum. Yani ne desem şu an yalan olur. Ben de hiç bilmiyorum" yanıtını verdi.