Seda Bakan'dan dikkat çeken hamle... Arif v 216'daki partneri Ozan Güven'i takipten çıktı

Seda Bakan, Arif v 216 filminde rol aldığı Ozan Güven'i takipten çıkarması ile gündeme geldi. Seda Bakan'ın hamlesinin ardından akıllara Ozan Güven'in sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uygulaması nedeniyle hapis cezası aldığı olayı getirdi.

HABER MERKEZİ

G.O.R.A devam filminin hazırlıkları 2025'in Mayıs ayında başladı. Dijital bir platformda ekrana getirilecek olan filmin adının Gora 4 Gora olacağı açıklandı.

Seda Bakan'ın sosyal medya hamlesi magazin kulislerinde dikkat çekti. Seda Bakan'ın Arif v 216 filminde birlikte kamera karşısına geçtiği Ozan Güven'i takip etmeyi bırakması soru işaretlerine neden oldu.

Bu gelişme, Cem Yılmaz'ın "Gora 4 Gora" kadrosunu duyurduğu paylaşımda Ozan Güven'e yer vermemesinin ardından kafaları karıştırdı. Yılmaz ve Bakan'ın hamlesinin nedeni Ozan Güven'in eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp etmesi ve hapis cezası almış olmasının olduğu konuşulmaya başlandı.

NE OLMUŞTU?

2020 yılında oyuncu Ozan Güven ile eski sevgilisi Deniz Bulutsuz arasında yaşanan olay, kamuoyunda geniş yankı uyandırmıştı. Deniz Bulutsuz, birlikte olduğu dönemde Ozan Güven'in fiziksel şiddetine maruz kaldığını açıklamış, darp izlerini gösteren fotoğrafları da kamuoyuyla paylaşmıştı. Kısa sürede ülke gündeminin üst sıralarına taşınan olayda Güven suçlamaları kabul etmezken, Bulutsuz'un beyanları ve dosyaya giren deliller tartışmaları daha da büyüttü. Süreç boyunca hem magazin dünyası hem de sosyal medya, davayı yakından takip etti. Yargılama sonucunda mahkeme, Ozan Güven'i eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'a yönelik eylemleri nedeniyle kasten yaralama suçundan 2 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırdı.

'Şiddete hayır' demişti, Ozan Güven'le rol alıyor! Çağla Şıkel'e tepki yağdı

Ceza kesinleşti... Hapis yatacak

Meğer aslında Nihal o olacakmış! Aşk-ı Memnu'yla ilgili gerçek yıllar sonra ortaya çıktı