Rabia Soytürk'ün en kötü partneri bakın kimmiş! 'Haz etmiyorum' diyerek açıkladı

2018 yılında adım atan Rabia Soytürk, son röportajında yaptığı cesur açıklamalarla gündeme oturdu. “En kötü partneriniz kimdi?” sorusuna verdiği net yanıtla dikkat çeken Rabia Soytürk Duy Beni dizisinde başrolleri paylaştığı Caner Topçu'yu işaret ederek, sevmediği isimleri söylemekten çekinmeyeceğini belirtti.

HABER MERKEZİ

2018 yılında oyunculuk kariyerine başlayan Rabia Soytürk, kısa sürede büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Geçtiğimiz gün kendisine yöneltilen sorulara cevap veren Rabia Soytürk, açıklamaları ile gündeme bomba gibi düştü.

Magazin muhabirlerinin kendisine yönelttiği "En kötü partneriniz kimdi?" sorusunu yanıtlayan Soytürk, ağızları açık bıraktı.

RABİA SOYTÜRK'TEN CANER TOPÇU HAKKINDA OLAY SÖZLER

Soytürk'ün "Kötülük olarak değerlendiremem ama haz etmediğim biri oldu" sözleri üzerine muhabir "Caner Topçu'dan mı bahsediyoruz?" sorusunu yöneltti. Rabia Soytürk, "Olabilir. Sevdiğim insanları söylerken çekinmiyorsam, sevmediklerimi söylerken de çekinmem" diyerek Caner Topçu hakkında sert açıklamalarda bulundu.

RABİA SOYTÜRK İLE CANER TOPÇU ARASINDA NE OLDU?

Rabia Soytürk, Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu'nun birlikte kamera karşısına geçtiği Duy Beni dizisi sonrasında yaşananlar uzun bir süre konuşulmuştu. Dizinin ardından Rabia Soytürk, bir dönem rol arkadaşı olan Caner Topçu'nun, Sümeyye Aydoğan ile ilgili olarak "Biz Duy Beni'de şey diyorduk Sümeyye ile, biz bu işten sonra beraber partner olmalıyız" sözlerini sarf etmesinin ardından tepki göstermişti.

Rabia Soytürk, sosyal medyadan "Senin bilmediğin ve sende olmayan şeyin adının terbiye olduğunu hatırlatırım" diyerek dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı.

Bu paylaşım sonrası Soytürk, Caner Topçu'yu sosyal medya hesabından takip etmeyi bırakmıştı.