HABER MERKEZİ
İstanbul'da geçtiğimiz yıl Ağustos ayında şiddetli rüzgar nedeniyle devrilen ağacın altında kalarak ağır yaralanan ve 6 aydır yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren 27 yaşındaki oyuncu İbrahim Yıldız hayatını kaybetti.
Yıldız, Kartal Soğanlık Safa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
İbrahim Yıldız'ın cenazesine Duy Beni dizisindeki rol arkadaşları da katıldı. Cenaze en dikkat çeken isim Rabia Soytürk oldu. Rabia Soytürk'ün cenazeye makyajlı olarak katılması ve bir gün sonra gülerek fotoğraf paylaşması çok eleştirildi.
Önceki gün görüntülenen Soytürk, gelen eleştirilere cevap verdi. Rabia Soytürk, şunları söyledi:
Biraz kötü şeyler yazıldı, çizildi. Evet cenazeye gittim benim rol arkadaşımdı kendisi. Çok sevdiğim bir arkadaşımdı. Elbette ki üzülüyoruz, ateş düştüğü yeri yakıyor. Elbette ki ailesinin yaşadığı üzüntüyü yaşayamıyoruz o ayrı. Ama bizler de üzülüyoruz. Yok makyajlı gitti vs bunlar çok can sıkıcı. Ben yarım saatlik set aramda koştur koştur cenazeye gittim. Ekstra o gün çekilmiş bir fotoğrafı paylaşmış olmam; sosyal medyayı tek başıma yönetiyorum anlamına gelmez. Bizde oradan para kazanıyoruz. Nasıl ki dizi yayın gününü değiştiremiyorsak orada da iş gereği belirli paylaşımlar yapmak zorunda kalıyoruz.
10 gün öncesinde çekilen fotoğrafa güldü gibi eleştiriler can sıkıcı oluyor. Kimsenin acı eşiğini değerlendirme yorumunu kimseye vermiyor. Bunlar çok üzücü ve yıpratıcı olmaya başlıyor. Çok üzerine konuşulması gerektiğini düşünmüyorum" ifadesinde bulunarak cümlesini sonlandırdı