Pınar Altuğ 'Çocuklar Duymasın'ın büyük sırrını itiraf etti! Meğer o sahnede...

Çocuklar Duymasın'ın finalinde Meltem ile Haluk boşanmış, dizinin final sezonları dram olarak sürmüştü. Seyirciden tepki gören bu durumla ilgili, Pınar Altuğ Atacan'dan yıllar sonra itiraf geldi.

HABER MERKEZİ

Ekranın en uzun soluklu dizilerinin başında gelen Çocuklar Duymasın, aralıklarla toplamda 9 sezon sürmüştü. Farklı kanallarda yayınlanan dizinin son iki sezonu, dram olarak ilerlemiş ve finalde Haluk ile Meltem boşanmıştı. Bu hikaye, seyirciden tepki toplamıştı. Çocuklar Duymasın'ın başrolü Pınar Altuğ Atacan, o sezon ve çok konuşulan final sahnesiyle ilgili ilk kez konuştu.

Dizide Meltem karakterini oynayan Altuğ, "Ya kötü karakter sokman ya da bir şekilde bir dram yaşaman lazım ki, insanlar seni izlemeye devam etsin. Bu birazcık da reytingin formulü. Komedi dizisiydik, insanların kahkahalarla seyrettiği bir diziydik. Ama farkındaysanız artık sürelerin uzayıp da acayip sürelerde teslim etmemiz gerekince; farkındaysanız, bir sitcom dizisinden gayrı bir drama tadında devam eden bir bölüm çekmişiz. Bu sahneden başka çektiğimiz ayrılık sahnelerinde de reytingler iyi gelince... Genelde senaristler bir yeri bulunca, onu sağmaya devam ediyorlar." ifadelerini kullandı.