Meryem Uzerli bakın neden Hürrem olmayı kabul etmiş! 'Evime haciz gelecekti'

Meryem Uzerli, ekranlara damga vuran Muhteşem Yüzyıl dizisine dahil olma sürecinde yaşadığı maddi sıkıntıları anlattı. Hürrem Sultan rolünün hayatını nasıl değiştirdiğini samimi sözlerle paylaşan Meryem Uzerli, estetik iddialarına da yalanladı.

HABER MERKEZİ

Meryem Uzerli, Muhteşem Yüzyıl'da hayat verdiği Hürrem Sultan karakteri ile hafızalarda yer edindi. Meryem Uzerli, Muhteşem Yüzyıl dizisine dahil olma sürecini anlattı.

"EVİME HACİZ GELECEKTİ"

Uzerli, şunları söyledi:

Bana Hürrem'den bahsettiler. Çekimleri oldu, kostüm ve okuma provaları yapıldı. Bana 'Hürrem sen olacaksın ve belki 5 yıl burada yaşayacaksın' dediler. Ben 5-6 hafta film çekeceğiz sandım yok dediler.
Timur'a 'Benim bir sıkıntım var, bir borcum var. Evime haciz gelecek, 10 bin Euro borcum' dedim. Timur, beklememi söyledi, projeyi iptal edecekler sandım. Sonra 10 bin Euro'yu masaya koydu ve ben de o zaman imzamı attım

Oyuncu Uzerli, İstanbul'da gizlice karın gerdirme operasyonu yaptırdığı iddialarını kesin bir dille yalanladı. Uzerli, "Yok öyle bir şey. Bu ameliyatın çok tehlikeli olduğunu duydum. Hayatta yaptırmam. İnsan olgunlaştığı zaman vücuduyla daha barışık oluyor. Kim için böyle bir şey yaptırayım ki? Adam bile yok, göbeğime bakanı istemem zaten" şeklinde konuştu.

Hürrem'den estetik itirafı! Meryem Uzerli: Karnımı gerdirmek için...

Hürrem Sultan rolünü böyle kapmış! Meryem Uzerli'nin hikayesi duyanları şaşırttı