Mehmet Erdem'in babalık heyecanı! Duygularını paylaştı

Mehmet Erdem, Etiler'de objektiflere yansırken hem yaşadığı kaybın ardından duygularını paylaştı hem de baba olmaya hazırlık sürecini anlattı. Zor bir yılı geride bıraktığını söyleyen Mehmet Erdem, eşi Vildan Atasever ile ilk çocuklarını beklemenin heyecanını yaşadıklarını dile getirdi.

HABER MERKEZİ

Mehmet Erdem, Etiler'de görüntülenirken ayaküstü sohbet ettiği basın mensuplarına samimi açıklamalarda bulundu. Kısa süre önce babası Sücaattin Erdem'i kaybeden Mehmet Erdem, zor bir dönemden geçtiğini dile getirdi.

Erdem, yaşadığı sürece ilişkin duygularını "İyi olmaya çalışıyoruz, hayat böyle bir şey. Bu sene kötü geçti ama önümüzdeki sene güzelleşecek" sözleriyle ifade etti.

Oyuncu eşi Vildan Atasever ile ilk kez anne-baba olmaya hazırlanan Mehmet Erdem, bu özel süreçte yaşamlarında bazı değişiklikler yaptıklarını da anlattı. Erdem, "Kendimize daha iyi bakıyoruz, çocuğa bakacağımız için dinç olmamız lazım. Heyecanımız fazlasıyla var. Herkes gibi biz de heyecanlıyız. Vildan da iyi, her şey yolunda" diyerek mutluluklarını dile getirdi.

Mehmet Erdem ile Vildan Atasever, 2021 yılında nikah masasına oturmuştu.