Kuruluş Orhan'a yeni bir düşman geliyor! Taş üstünde taş kalmayacak

Kuruluş Orhan'a katılan deneyimli oyuncu Mehmet Ali Nuroğlu, İlhanlı Devleti'nin korku salan valisi Temurtaş Bey'e hayat verecek. Anadolu'daki dengeleri değiştirecek olan Temurtaş Bey, Orhan Bey ve alplerini büyük bir sınavla karşı karşıya bırakacak.

HABER MERKEZİ

Kuruluş Orhan'ın oyuncu kadrosuna bir önemli isim daha katıldı. İlk bölümüyle izleyiciden tam not alan Kuruluş Orhan'ın kadrosuna başarılı oyuncu Mehmet Ali Nuroğlu katıldı.

Mehmet Ali Nuroğlu dizide İlhanlı Devleti'nin kudretli valisi Temurtaş Bey'i canlandıracak.

TEMURTAŞ BEY GELİYOR

Anadolu'ya gelen Temurtaş Bey, İlhanlı'nın demir yumruğu olarak başta Kayılar olmak üzere beyliklerin sadakatini sağlamakta kararlıdır.

Siyasi zekâsı ve acımasız yöntemleriyle Anadolu'da ağlarını yeniden örecek olan Temurtaş Bey, beylikleri İlhanlı'ya rakip gördüğü Osmanlı'ya karşı kışkırtacak; Orhan Bey ve alplarını zorlu bir sınavla karşı karşıya bırakacaktır.