Kurtlar Vadisi'nin efsane ismi... Kötü haberi duyurup dua istedi!

Kurtlar Vadisi'nde Cerrahpaşalılar'ın ablası olarak hafızalara kazınan oyuncu Şıvga Gerez, kanser hastalığına yakalandı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Gerez, son durumunu takipçileriyle paylaştı.

AA

Bir dönem İbrahim Tatlıses'in İbo Show programında da oryantal danslarıyla yer alan, Kurtlar Vadisi dizisinde oynadığı Cerrahpaşalı'ların ablası rolüyle hafızalara kazınan Şıvga Gerez'den, hayranlarını üzen bir haber geldi.

KURTLAR VADİSİ'NDE CERRAHPAŞALILAR'IN ABLASIYDI... DUA İSTEDİ

Uzun yıllardır oyunculuk yapmayan Şıvga Gerez, kanser hastalığına yakalandı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Gerez, " Kanserle savaşımız başlamıştır. En güzel şekilde uğurlayıp göndereceğiz Biiznillah " diyerek sevdiklerinden dua istedi.

Kurtlar Vadisi'nde Cerrahpaşalılar'ın ablasını oynayan Şıvga Gerez'i dizide, Yeşim Ceren Bozoğlu seslendiriyordu.