Kral Kaybederse'yle hayal kırıklığına uğramıştı… Halit Ergenç yeni işini buldu!

Başrolü olduğu dizi Kral Kaybederse erken final yapan Halit Ergenç, iddiaya göre Londra'da bir börekçi dükkanı açtı.

HABER MERKEZİ

Son olarak Kral Kaybederse adlı dizide rol alan oyuncu Halit Ergenç; Osmanlı padişahlarından Kanuni Sultan Süleyman'ı oynadığı Muhteşem Yüzyıl dizisi sayesinde, ününü dünya çapına taşımıştı. Halen Kanuni Sultan Süleyman dizisindeki rolüyle anılan oyuncu, Vatanım Sensin dizisiyle de ses getirmişti.

Kendisi gibi oyuncu olan Bergüzar Korel'le evli ve üç çocuk babası olan oyuncu, iddiaya göre ticarete adım attı. Halit Ergenç'in, ailesiyle beraber taşındıkları Londra'da börekçi dükkanı açtığı öne sürüldü.

EŞİ DE BİR DÖNEM RESTORAN İŞLETİYORDU

Ergenç ve ailesi için bu durum ilk değil. Bergüzar Korel de bir dönem İstanbul Cihangir'de bir restoran işletiyordu. Ancak oyuncu, artık bu işini sürdürmüyor.