Kolpaçino'dan Mehmed Fetihler Sultanı'na bomba transfer

Mehmed: Fetihler Sultanı dizisi üçüncü sezon hazırlıklarına başladı. Okuma provasıyla start verilen yeni sezona sürpriz transferler de damga vurdu. Kolpaçino serisindeki “Ganyotçu” rolüyle tanınan Ebubekir Öztürk, diziye katılarak kadroya renk kattı.

HABER MERKEZİ

TRT 1'in büyük bir izleyici kitlesi tarafından iki sezondur ilgiyle takip edilen dizisi "Mehmed: Fetihler Sultanı", üçüncü sezon yolculuğuna okuma provasıyla başladı.

Tüm oyuncu kadrosu, yönetmen ve yapım ekibinin katılımıyla gerçekleşen provada, yeni sezonun güçlü hikayesi ve dev prodüksiyonlu sahnelerine ilk adım atıldı.

Oyuncu Ebubekir Öztürk, "Mehmed: Fetihler Sultanı" dizisinin kadrosuna katıldı.

EBUBEKİR ÖZTÜRK KİMDİR?

Kafkas kökenli bir aileden gelen Ebubekir Öztürk'ün ailesi, ilk olarak Ağrı'ya yerleşti. 1965'te İstanbul'un Eyüp ilçesine göç eden aile, hayatını burada sürdürdü. Askerliğini Şırnak'ta yapan Öztürk, asker arkadaşlarından birinin aracılığıyla Şafak Sezer ile tanıştı. Öztürk, 1998'den itibaren Şafak Sezer'in şoförlüğünü yapmaya başladı. Öztürk, şoförlük yaptığı sırada Sezer'in ısrarıyla ilk kez kamera karşısına geçti ve Kutsal Damacana filminde rol aldı.

Daha sonra yine Şafak Sezer'in başrolde yer aldığı Kolpaçino ve Kolpaçino Bomba filmlerinde "Ganyotçu" karakteriyle izleyici karşısına çıktı. 2010 yılında ise Sezer ile birlikte rol aldığı Hanımeli Sokağı dizisinde Ali Kunduz karakterini canlandırdı.