Kayahan'ın Gönül Köşkü rekor ücrete satışa çıkarıldı! İstenilen rakam dudak uçuklattı..

Kayahan'ın Balıkesir'in Gömeç ilçesinde yer alan deniz manzaralı ''Gönül Köşkü'' satışa çıkarıldı. Kayahan'ın Gönül Köşkü, 130 milyon liralık satış değeriyle ağızları açık bıraktı.

HABER MERKEZİ

Kayahan 2 kere yendiği ancak yeniden nükseden yumuşak doku kanserine yenik düşerek 2015 yılında hayatını kaybetti. Cenazesi Teşvikiye Camii'nden kaldırılarak vasiyetince Kanlıca, Beykoz'daki Kanlıca Mezarlığı'ndaki aile mezarlığına defnedildi.

Kayahan'ın bestelerinin hayat bulduğu Balıkesir Gömeç'teki evi Gönül Köşkü'nün satışa çıkarıldığı öğrenildi. Köşk, 1609 metrekare arsa üzerindeki 5 bitişik evden oluşuyor. Her biri 5 oda 1 salon olan evlerden oluşan köşk, havuzu, deniz manzarası ve peyzajıyla dikkat çekiyor.

Köşkün, 130 milyon liraya satışa çıkarıldığı öğrenildi.

İpek Açar ve Gönül Açar, Beste Açar'ın evi kendilerinden habersiz satmak istediğini belirterek avukatlarıyla görüşüp "Ne evin satışından ne de film çekiminden haberimiz var" dediği ortaya çıktı.

BESTE AÇAR VE İPEK AÇAR ARASINDA NE OLDU?

Beste Açar ile İpek Açar arasındaki gerilim Kayahan'ın vefatının ardından tavan yaptı. İkili, miras tartışmaları nedeniyle 2015 yılında davalık oldu. Beykoz Sulh Hukuk Mahkemesi'nde açılan "terekenin tespiti" davasıyla birlikte Kayahan ailesinde miras krizi gün yüzüne çıktı. Kayahan'ın kızı Beste Açar, babasının vefatından 10 gün önce ortak hesapta 894 bin lira bulunduğunu, ancak kendisine yalnızca 207 bin lira bildirildiğini ve hesaptan toplam 687 bin lira çekildiğini iddia etti. Babasının mal varlığına dair net bilgiye sahip olmadığını söyleyen Açar, İpek Açar'dan hesap dökümleri talep ettiğini, ancak kendisine küçük bakiyeli birkaç hesap ve 207 bin liralık bir bakiye bildirildiğini aktardı. Açar ayrıca, babasının 20 Mart 2015'te koma durumuna girdiği gün hesaptan 445 bin liranın banka işleriyle ilgilenen Zülfikar U. tarafından çekildiğini, devam eden günlerde de 10 bin, 5 bin ve 25 bin lira gibi ödemelerin yapıldığını ileri sürdü. Mahkemeden, paraların takibi için İpek Açar ve Zülfikar U.'nun banka hesap dökümlerinin istenmesini talep etti.