Jeff Bezos ile Lauren Sanchez evlendi! Görkemli düğün dünya basınında yer aldı

ABD'li milyarder Jeff Bezos ile Lauren Sanchez, uzun süredir gündemde olan düğünlerini sonunda gerçekleştirdi. Jeff Bezos ile Lauren Sanchez, İtalya'nın eşsiz kanallarıyla bilinen Venedik kentinde hayatlarını birleştirdi.

AA

Venedik'te haftalardır süren tartışmalara ve protestolara neden olan bu görkemli tören, sadece kentte değil, dünya genelinde de "yılın düğünü" olarak anılıyor.

61 yaşındaki Jeff Bezos ile 55 yaşındaki Lauren Sanchez, Venedik'in San Giorgio Adası'nda İtalyan polisinin geniş güvenlik önlemleri altında ve çok sayıda ünlü davetlinin katıldığı görkemli bir düğünle dünyaevine girdi.

Çiftin düğünü basına kapalı gerçekleşirken Lauren Sanchez, evliliklerini Instagram hesabından paylaştığı bir kare fotoğrafla duyururken, soyadı kısmına Bezos'u da eklediği görüldü.

Kim Kardashian, Orlando Bloom, Leonardo Di Caprio, Oprah Winfrey, Bill Gates ve Robert Pattinson gibi çok sayıda ünlü isim katıldı. Ayrıca Lady Gaga'nın da cumartesi günü çift için özel bir konser vereceği basına yansıdı.

İtalyan basınındaki haberlerde, Venedik Marco Polo Havalimanı'na Bezos'un düğünü için 90 kadar özel iş jetinin geldiği belirtildi. Düğünleri kentte pek çok tartışmaya yol açsa da Bezos ve Sanchez çifti, davetlilerden kendilerine düğün hediyesi yapmak yerine Venedik'in yararına kullanılacak hayır işi olarak bağış yapmasını istedi.

Forbes'a göre, 215 milyar dolarlık mal varlığıyla dünyanın üçüncü en zengin kişisi olan Jeff Bezos'un, "Venedik'te toplamda 3 günlük düğünü için 20 ila 30 milyon Euro harcamış olabileceği, bunun şahsi mal varlığına çok da büyük bir yük getirmediği" yorumları yer aldı.