HABER MERKEZİ
İbrahim Tatlıses, kamuoyunda kirvesi olarak bilinen Metin Cantimur'la olan dostluğunu, 5 yıl yanında çalışan Mevlüt Aybı ile de iş ilişkisini bitirdi. Sosyal medya üzerinden yazılı bir açıklama yapan sanatçı, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
"5 yıl boyunca yanımda çalışan Mevlüt Aybı ile artık hiçbir bağım kalmamıştır. Görev süreci sona ermiştir ve kendisi şu anda, ne yanımda çalışmakta ne de beni temsil etmektedir. Ayrıca kamuoyunda "kirvem" olarak bilinen Metin Cantimur ile olan dostluğum da bitmiştir."
Tatlıses'in, kızlarından Dilan Çıtak ve büyük oğlu Ahmet Tatlıses'le arasında uzun süredir devam eden bir küslük bulunuyor. Aylar önce konuk olduğu Hülya Avşar'ın yayınında, '7 çocuğum var. Kaç torunum olduğunu bilmiyorum. Yeniden hayata başlasam, çocuk yapmam' ifadesini kullanan İbrahim Tatlıses, verdiği son röportajındaysa yeniden baba olmak istediğini söylemişti. Sanatçı, 'Diyarbakır'da söz verdim. Oğlum olursa adını, Barış koyacağım' demişti.