İbrahim Tatlıses ile Asena 22 yıl sonra bir arada! Yer yerinden oynadı

Bir dönemin en çok konuşulan çiftlerinden Asena ile İbrahim Tatlıses, uzun bir aranın ardından yılbaşı gecesi aynı sahnede yer aldı. İbo Show'un özel bölümünde gerçekleşen buluşma, geçmişi hatırlatan anlara sahne olurken, izleyiciler ve sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük ilgi gördü.

HABER MERKEZİ

Bir döneme damga vuran ilişkileriyle uzun süre konuşulan Asena ile İbrahim Tatlıses, aradan geçen yılların ardından yeniden aynı sahnede buluştu. İkili, İbo Show'un yılbaşı özel bölümünde izleyicilerin karşısına çıkarak sürpriz bir buluşmaya imza attı.

Geçmişte yaşadıkları çalkantılı birliktelikle magazin gündeminden düşmeyen Asena ve İbrahim Tatlıses, 2003 yılında yollarını ayırmıştı. Yıllar sonra gerçekleşen bu karşılaşma, programın en çok konuşulan anları arasında yer aldı ve izleyicilerden büyük ilgi gördü.

Bu beklenmedik buluşma, sosyal medyada da kısa sürede gündem oldu.

NE OLMUŞTU?

Asena, 2003 yılının Ocak ayında, Şişli'deki bir televizyon stüdyosundan ayrıldığı sırada silahlı bir saldırıya uğramıştı. Yaralanan Asena'nın özellikle diz kapağının altına isabet eden bir kurşunla bacağına zarar gelmişti. Olay sırasında Asena'nın yanındaki basın danışmanı Eyüp Kanat ve şarkıcı Seda Üren ile birlikte araçlarından inerken saldırganın ateş ettiği öne sürülmüştü. Şüpheli kişinin, davetiyesi olmadığı için içeri alınmayan biri olduğu ve Asena'yı gördüğü anda dört-beş el ateş ettiği iddia edilmişti. Sanık Ahmet Demir, ifadesinde "Korkutmak için ateş ettim, öldürme niyetim yoktu" demişti. Güvenlik görevlilerinden biri ise silahın namlusunun yere doğru olduğunu aktarmıştı. Saldırının ardından Asena hastaneye kaldırılmış ve tedavi altına alınmıştı. Asena'yı İbrahim Tatlıses'i vurdurttuğu da uzunca bir süre konuşulmuştu.

Asena, 2008 yılında verdiği röportajda İbrahim Tatlıses'in kendisini benzincide dövmesi ile ilgili olarak "O gün hep söylüyorum beni dövmedi. Yanımdaki adama vurdu. Tabi kamera açısından bana vurmuş gibi gözüktü. Aslında beni bir hafta önce dövmüştü. Ama ben hiç bir zaman pısırk bir kadın olmadım hep karşılık verdim" demişti.