Hülya Avşar'dan estetikli ünlüleri kızdıracak sözler: 'Gençleşiyorsun ama çirkinleşiyorsun'

Hülya Avşar estetik işlemleri eleştirdi. Yapılan işlemlerin bazen çor abartıldığını söyleyen Avşar, estetikten korkmadığını ama kendisine de zarar vermek istemediğini söyledi.

HÜSNA KÖŞGER

Hülya Avşar son dönemde ünlüler dünyasında artış gösteren estetik furyasını değerlendirdi. Eleştiride bulunan Avşar, estetiğe değil fakat yapılma şekline karşı olduğunu söyledi.

"Bazen çok abartılıyor, onlara karşıyım" diyen Hülya Avşar, açıklamasının devamında şunları söyledi:

"Ben ne yapabilirim diye düşündüğümde, kendime hiçbir zaman zarar vermek istemiyorum. Korkmuyorum da öyle şeylerden ama kendime zarar da vermek istemiyorum. Gençleşiyorsun ama çirkinleşiyorsun gibi geliyor bana."

Hülya Avşar, 1983 yılında Türkiye güzeli seçilmiş daha sonra da hem oyunculuk hem de şarkıcılık kariyerine başlamıştı.