HABER MERKEZİ
'Yalı Çapkını' dizisinde 'Şefika' karakterine hayat veren Hülya Duyar, Hande Erçel'in sektöre adım atmasında önemli bir rol oynadığını açıkladı. 53 yaşındaki oyuncu Hülya Duyar, katıldığı programda Hande Erçel'in ilk dizisi 'Tatar Ramazan'da yer alması için yaptığı girişimlerden bahsetti.
Duyar, genç oyuncuyu kendisine akrabası olan manken Recep Güneysu'nun önerdiğini dile getirdi. Duyar, Hande Erçel'in hayatını değiştirdiğini ifade ederek şunları söyledi:
"Recep de Hande Erçel'le akraba. Tatar Ramazan dizisi için cast direktörlüğü yaptığım dönemde Recep'e 'yakışıklı çocuksun tanıdığın güzel kızlar vardır' dedim. O da 'Sevgilim değil akrabam var Hande oyunculuk yapmak istiyor' dedi. Hande'yle tanıştığımızda ilk gördüğümde 'bu ne ya çok güzel' yorumunda bulundum. Yani bir nevi Hande'nin hayatını değiştirdim. Hande de kendini çok geliştirdi. Tatar Ramazan'da da çok güzel oynadı."