Hakan Sabancı'nın annesi Arzu Sabancı'dan ayrılık sonrası Hande Erçel'e ağır gönderme!

Hande Erçel ile Hakan Sabancı'nın evlilikle neticelenmesi beklenen ilişkileri, beklenmedik bir gelişmeyle ayrılıkla sonuçlandı. Hem magazin hem de cemiyet dünyasında şok etkisi oluşturan bu haber sonrası, Hakan Sabancı'nın annesi Arzu Sabancı'dan imalı bir paylaşım geldi.

HABER MERKEZİ

En başından beri Hakan Sabancı'nın Hande Erçel'le olan ilişkisine onay vermediği iddia edilen Arzu Sabancı sosyal medya hesabında La Edri'nin, "Cehalet de uyku gibidir. Seni uyandıran kişiye ilk tepkin, kızgınlıktır" sözünü paylaştı. Arzu Sabancı'nın La Edri'nin bu sözüyle, Hande Erçel'i hedef aldığı yorumları yapıldı.

PR TAKTİĞİ Mİ? FOTOĞRAFLAR GİTTİ, TAKİBE DEVAM

Hande Erçel'in Hakan Sabancı ile olan tüm fotoğraflarını silmesi dikkat çekerken, ikilinin halen daha takipleşiyor olması; acaba bu yapılan, başlayacak olan yeni dizi için ilişki üzerinden bir pr taktiği mi yorumlarına yol açtı.