HABER MERKEZİ
Güllü'nün kızı Tuğyan, bir haber kanalına açıklamalarda bulundu. Uzun süren sessizliğini bozan Tuğyan, açıklamaları ile gündeme bomba gibi düştü. Tuğyan, annesi Güllü'nün ölümünün ardından ortaya çıkan mesajları ve suçlamalar hakkında konuştu.
Tuğyan, "Namahrem çocuk hiçbir şey bırakmadılar. Suç üstüne suç işliyorlar. Kızgın, öfkeli isyandaydı. Karalıyorlar, iftira atıyorlar, yaralıyorlar. Artık acımızı yaşamak istiyoruz. Bizi rahat bırakın" dedi.
Annesini öldürdüğü iddiası hakkında konuşan Tuğyan, "Bunu ilk okuduğumda kanım dondu. Annem ölmede önce klip çekimine gittik ve ben daha önce annemin klip çekimine çok şahit olmadım. Gayet mutluyduk. Hiçbir problemimiz yoktu. Beraber saatlerce fasulye ayıklamıştık. 'Kesin kıza atmıştır' iddialarını asla kabul etmiyorum. Ellerini vicdanlarına koysunlar. 60 gün olacak. Bu zamana kadar aklınız neredeydi diye sorarlar insana" şeklinde konuştu.
Ortaya çıkan ses kaydı ve mesajların annesi ölmeden çok öncesine ait olduğunu söyleyen Tuğyan, "Bir mesajımı, ses kaydımı ya da bir videoyu kendi güçleriyle ellerine geçirip bunu dün yaşanmış gibi gösterip oradan vurmaya çalışıyorlar. Ertesi gün annemle barışıp barışmadığımı kim bilebilir?" dedi.
Annesinin kendisine "Ben düşmanıma bile öyle bir şey dilemem Tuğyan. Bana yaşattıklarını sen de yaşayacaksın biliyorsun değil mi? Hani sen de annesin ya. Bana yaşattıklarını sen de yaşayacaksın. İşte o zaman ben olmayacağım. O zaman da artık mezarıma gelir ağlarsın, sızlanırsın. Ama sen onu da yapmazsın. Yücel annene kaç kere gittin ki? 1 saat çocuğu alıp sokakta köfte yedirmekle, çikolata ve oyuncak almakla annelik olmuyor. Anladın mı? Hani ben seni yetiştirememişim ya" sözlerinin yer aldığı ses kaydıyla ilgili de şunları söyledi:
Sanki olaydan bir iki gün önce atılmış gibi lanse ediliyor. Aylar öncesinde olan, her anne kızın ilişkisinde olan bir ses kaydı. Ben kendimden eminim, ben annemin kızıyım. Bu atılan iftiraların hiçbirini kabul etmiyorum
26 Eylül'de Çınarcık'taki evinin penceresinden düşerek hayatını kaybeden Güllü'nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter, hakkında şarkıcının patronu Ferdi Aydın, "Annesini öldürdüğünü itiraf etti" iddiasında bulunmuştu. Aydın'ın savcılığa başvurmasının ardından Tuğyan Ülkem, hakkında çıkan haberlere "Savcıya iki buçuk saat ifade verdim. Eğer bunlar doğru olsaydı, savcı beni bırakır mıydı?" sözleriyle cevap vermişti. Tuğyan, gönderdiği mesajlarda annesinin ölmesini istemiş ve öldürmek istediğinden bahsetmişti. Tuğyan'ın savcılıkta verdiği ifadenin detayları da ortaya çıktı. İfadeye çağrılan Tuğyan şunlar söyledi: