Gönül Dağı'nda Ramazan neden yok? Herkes dönmesini beklerken...

Gönül Dağı 6. sezonuna yenilenmiş oyuncu kadrosuyla girdi. Dizide Ramazan karakterini oynayan Cihat Süvarioğlu'ysa, 5 sezondur başrolü olduğu diziye veda etti. Ayrılık mesajı paylaşan Cihat Süvarioğlu, Gönül Dağı seyircisini şoke etti. Sosyal medyada, 'diziye geri dön' yorumları alan Cihat Süvarioğlu'nun, Gönül Dağı sonrası yeni projesi belli oldu.

HABER MERKEZİ

Yeni sezonuna geçtiğimiz hafta başlayan Gönül Dağı'nda, seyirciyi şoke eden bir ayrılık yaşandı. Dizinin başrollerinden Cihat Süvarioğlu, Gönül Dağı'ndan ayrıldı. Bir veda yazısı yayımlayan Cihat Süvarioğlu paylaşımında, 'Neşet Ertaş'ın en sevdiğim türküsü ''Yolcu'' ile veda etmek isterim' ifadesiyle dikkat çekti.

GÖNÜL DAĞI SONRASI YENİ PROJESİ BELLİ OLDU

Sosyal medyada sıklıkla ,"Gönül Dağı'na geri dön" yorumları alan Cihat Süvarioğlu'nun yeni projesi belli oldu. Aynı zamanda aktif bir tiyatro oyuncusu olan Gönül Dağı'nın Ramazan'ı Cihat Süvarioğlu'nun, bu sezon bir tiyatro oyunuyla seyircisinin karşısına çıkacağı öğrenildi.

VEDA YAZISI ÇOK KONUŞULDU

Gönül Dağı dizisinde Ramazan rolüyle tanınırlık kazanan Cihat Süvarioğlu, veda yazısıyla sosyal medyada ses getirmişti.

İşte Gönül Dağı'nın Ramazan'ı Cihat Süvarioğlu'nun o veda yazısı:

'Beş yıl emek verdiğim, hayatıma çok şeyler katan diziden ayrılma mesajı atmak; çok güç ve kolay bir şey değil. Bunu son hafta sahnelerimi çekerken, hep beraber bütün ekip arkadaşlarımla deneyimledik. Çok iyi oyuncularla, senaristlerle, yönetmenlerle ve kamera arkası ekip ile çalıştım. Çok mutluyum bunun için. Kolay denk gelmez. Herkese samimiyeti için bir kez daha buradan da teşekkür etmek isterim. Seyirciye de ayrı teşekkür ederim. Evimize misafir oldunuz cümlesinin karşılığını, bu kadar organik bir şekilde hissetmemiştim. Öz evladınız, kardeşiniz, ağabeyiniz gibi sahip çıktınız. Konuşacak çok şey var tabi ama böyle şeyler için, zamanın geçmesi gerekiyor galiba. Bir gün belki muhabbet ederiz... Neşet Ertaş'ın en sevdiğim türküsü ''Yolcu'' ile veda etmek isterim.'