Gönül Dağı'nda amcaoğullarını bekleyen büyük tehlike!

Berk Atan, Semih Ertürk, Bülent Şakrak ve Şebnem Dilligil gibi isimleri kadrosunda bulunduran Gönül Dağı, 6. sezonunda ekran macerasını sürdürüyor. Peki Gönül Dağı'nın 204. bölümünde neler olacak? Amcaoğullarını bekleyen büyük tehlike ne? İşte yanıtı!

HABER MERKEZİ

TRT1'in reyting rekortmeni dizilerinden Gönül Dağı, 6. sezonunda da yayın hayatına kaldığı yerden devam ediyor. Berk Atan'ın başrolünde olduğu dizi, 204. bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Peki Gönül Dağı'nın yeni bölümünde neler olacak?

TVR Havacılık Uzay üssü çalışmalarına devam ederken kasabaya gizemli iki adam gelir. Amcaoğullarına cazip bir teklif sunarlar. Amcaoğulları, Kafkas Amca'nın emanetine sahip çıkmak için bu teklifi reddeder. Amcaoğullarını bekleyen tehdit nedir?

Eşlerinin ricasıyla Selma ve Cemile tasarruf yapmaya başlar. Ancak Asuman'ın alışveriş bağımlılığını fark ederler. Kızlar bu durumda ne yapacaklar?

Hüseyin, yeni tip ağıtçılık işine girer. Bu durum Nergis'in danışanlarını etkiler. Nergis ne yapacaktır?