Furkan Kızılay, Tamer Karadağlı'nın izinden gidiyor! İşte yeni mesleği...

Çocuklar Duymasın dizisinde Emre karakterini oynayan Furkan Kızılay, Tamer Karadağlı ile baba-oğlu oynamıştı. Artık oyunculuk yapmayan Furkan Kızılay, seslendirme alanında kariyerini yönettiğini duyurdu. Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, seslendirme alanında ''yerli George Clooney'' unvanına sahip tanınmış sesler arasında yer alıyor. Bu durum için sosyal medyada, ''Furkan Kızılay, Tamer Karadağlı'nın izinden gidiyor'' yorumları yapıldı.

HABER MERKEZİ

Çocuklar Duymasın dizisinde oynadığı 'Havuç Emre' karakteriyle tanınan Furkan Kızılay, dizide Tamer Karadağlı ile Pınar Altuğ Atacan'ın oğullarını oynamıştı. Artık oyunculuk yapmayan 34 yaşındaki isim, yeni mesleğini sosyal medyadan duyurdu.

Aslında yıllardır seslendirme yaptığını belirten Kızılay, bu alandaki çalışmalarını şu sözlerle açıkladı:

"17 yıldır seslendirme yapıyorum. Belki birçok reklamda sesimi duydunuz... Ama kim olduğumu hiç anlamadınız. Stüdyomuz yerin 3 kat altında! İçeride kayıt işlemleri yapılırken, ben kayıt odasında filmi seslendiriyorum. Beğenilen kayıtları seçiyoruz ve onay süreci başlıyor. Onay geldiyse iş tamam demektir. Yeni bir reklamı seslendirdim... Bakalım duyduğunuzda benim olduğumu anlayabilecek misiniz?"

TAMER KARADAĞLI SESLENDİRME ALANININ TANINMIŞ SESLERİNDEN

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, yıllardır seslendirme yapıyor. TRT seslendirme kadrosundan gelen Karadağlı, sayısız Hollywood aktörünü seslendirmişti. Dublaj sanatında "yerli George Clooney" unvanına da sahip olan Karadağlı, Star Wars film serisinde de Darth Vader'i konuşmuştu.

Bu benzer kariyer sosyal medyada, "Furkan Kızılay, Tamer Karadağlı'nın izinden gidiyor" yorumlarını aldı.