Ferdi Tayfur'un ertelenen miras davası için Tuğçe Tayfur'dan manidar sözler!

Ferdi Tayfur'un vasiyetnamesine ilişkin görülen davada mahkeme; üç dosyadan birini karara bağlarken, bir diğer duruşmayı 28 Mayıs'a erteledi. Tuğçe Tayfur'dan, babası Ferdi Tayfur'un 28 Mayıs'a ertelenen vasiyet davasına ilişkin manidar bir paylaşım geldi.

HÜSNA KÖŞGER

Arabesk müziğin önemli isimlerinden Ferdi Tayfur'un vasiyetnamesine ilişkin davanın ikinci duruşması, Muğla'nın Marmaris ilçesinde görüldü. Ferdi Tayfur'un çok sayıda taşınmaz ve telif hakkını hem yakınlarına hem de çeşitli kurumlara bıraktığını açıkladığı vasiyetiyle ilgili süreçte mahkeme; üç dosyadan birini karara bağlarken, bir diğer duruşmayı 28 Mayıs'a erteledi.

Vasiyet davasında mahkemede kritik gelişme

Karar sonrası Ferdi Tayfur'un sanatçı Necla Nazır'dan dünyaya gelen şarkıcı kızı Tuğçe Tayfur'dan, manidar bir paylaşım geldi. Babası Ferdi Tayfur'un Zengin Olursam adlı şarkısını da paylaşımına ekleyen Tuğçe Tayfur, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Marmaris'teki davadan seke seke İstanbul'daki davaya gelen Edi'yle, Adana barosundan seke seke İstanbul'a gelen Büdü. Girdikleri davadan bir haber, gelişmelerden bir haber tekrar arkalarına baka baka hop hop geri dönüyorlarmış. Ben mi? Ben Haziran'da doğum yapacağım, Allah'ın izniyle. Temmuz gibi de başlarım inşallah konserlere. Çıkış parçamı da mutlaka ama mutlaka babamın şarkılarından birini yaparım. Kiminiz söyleyin, kiminiz çalın. Olduğunuz yerde hop hop hop!"