HABER MERKEZİ
2023 yılında dijital bir platformda yayınlanan "Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?" dizisinin en dikkat çeken ismi Eylül Tumbar olmuştu. Dizi ile adını duyuran Eylül Tumbar, "Yalan" ile istediği başarıyı yakalayamadı. Tumbar, sonrasında rol aldığı "Kendi Düşen Ağlamaz" dizisiyle birlikte asıl çıkışını yaptı.
Dizideki rol arkadaşı Enes Koçak'la yakınlaşan Tumbar, set arkadaşlığı zamanla gerçek bir aşka dönüştü.
Tumbar ile sevgilisi Enes Koçak, bir alışveriş merkezinde el ele görüntülendi. Hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan ikili, pozitif enerjileriyle dikkat çekti.
Eylül Tumbar, "İlk defa yazın çalışmama kararı aldım. Her yaz vardım televizyonda. Bu sefer biraz bekleyeyim. Sezona güzel bir projeyle geleyim istedim. Var aklımızda güzel şeyler. Bakalım inşallah" dedi.
Enes Koçak da "Haftanın 5 günü çalışıyoruz. Onun dışında beraber ne yapabilir, bütün vakitlerimizi beraber değerlendirmeye çalışıyoruz. Spora gidiyoruz, bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Alışverişe çıktık. Beraber vakit geçirmeye çalışıyoruz. Zaten çoğunu ayrı geçirdiğimiz için yoğun çalışıyoruz. O yüzden beraber olmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.