Esra Bilgiç'ten bomba proje! Yeni dizisinden ilk kareler geldi

Seyircisinin ekrana dönmesini uzun zamandır beklediği oyuncu Esra Bilgiç, Maestro dizisiyle setlere yeniden merhaba dedi. Çekimleri devam eden ve Kaan Yıldırım'ın da rol aldığı Maestro'dan, Esra Bilgiç'li ilk kareler geldi.

HÜSNA KÖŞGER

Uzun zamandır ekranda olmayan Esra Bilgiç, yeni dizisiyle seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Sabancı ailesinin genç üyelerinden Faruk Sabancı ile evlenecekleri konuşulan Esra Bilgiç'in, başrolü olduğu Maestro dizisinden ilk fotoğraf kareleri geldi.

Çekimleri devam eden Maestro dizisinde Esra Bilgiç, Cinayet Büro'nun başkomiseri Pervin Reşat'ı oynuyor.

MAESTRO'NUN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Uğur Yücel'in başrolü olduğu dizide; Esra Bilgiç, Kaan Yıldırım, Onur Seyit Yaran, Büşra Pekin, Deniz Işın, Kubilay Tunçer, Cem Davran, Şenay Gürler, Hamza Yazıcı ve Osman Karakoç gibi isimler de yer alıyor.