HABER MERKEZİ
Elif Buse Doğan, geçtiğimiz akşam Etiler'deki bir mekandan çıkarken görüntülendi. Elif Buse Doğan, keyifli halleri ile dikkat çekerken gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Şarkıcı Doğan, yaklaşık bir ay sonra yeni parçasının çıkacağını ve her şeyin yolunda olduğunu açıkladı.
Kış tatilinden dönen ve yoğun iş temposuna kaldığı yerden devam eden Elif Buse Doğan, kayak yaparken talihsiz anlar yaşadığını söyledi. Küçük bir kaza atlattığından bahseden Doğan, snowboard yaparken düştüğünü ve vücudunun birçok yerinin morardığını söyledi.
Küçük yaşlardan bu yana snowboard ile iç içe olduğunu dile getiren şarkıcı, bu alanda özel bir eğitim alma gereği duymadığını ifade etti. Kayak tatilini zihnini dinlendirmek ve kendini yenilemek için değerlendirdiğini söyleyen Elif Buse Doğan, bu kaçamağın kendisine motivasyon ve dinamizm kazandırdığını vurguladı.