Dolandırıldıktan sonra bu da oldu... Defne Samyeli'ye şok üstüne şok

Elif Buse Doğan, kendisiyle aşk yaşadığı iddia edilen Çağrı Telkıvıran'la sadece iş ilişkisi olduğunu vurgulayarak çıkan söylentilere nokta koydu. Geçtiğimiz gün kızı Derin Talu ile dolandırıldığı haberleriyle gündeme gelen ve bir dönem Çağrı Telkıvıran'la aşk yaşadığı konuşulan Defne Samyeli, Elif Busen Doğan haberlerinin çıkmasının ardından yeniden konuşulmaya başlandı.

HABER MERKEZİ

Elif Buse Doğan ile Çağrı Telkıvıran'ın aşk yaşadığına dair çıkan haberler magazin gündeme bomba gibi düştü.

İddialara son noktayı koyan Elif Buse Doğan, "Çağrı ile iş yapıyoruz. Son 3–4 şarkımı Çağrı yaptı. Bu kadar yeterli. Özel hayatım hakkında fazla konuşmak istemiyorum" diyerek, aşk iddialarını kesin bir dille reddetti.

Öte yandan Telkıvıran'ın ismi geçmişte Aslı Bekiroğlu ve Biran Damla Yılmaz'la anılmış, bir dönem Defne Samyeli ile de aşk yaşadığı iddia edilmişti. Defne Samyeli, Telkıvıran ile arasında yalnızca arkadaşlık olduğunu açıklamıştı.

NE OLMUŞTU?

Defne Samyeli ve kızı Derin Talu, dolandırıcıların yeni hedefi oldu. 16 Mayıs'ta yaşanan olayda, Derin Talu'ya Telegram uygulaması üzerinden "Parcel Worldwide" adlı kullanıcıdan bir mesaj gönderildi. Mesajda, ünlü bir markadan geldiği iddia edilen kargonun teslimi için ücret talep edildi.

Derin Talu, durumu annesiyle paylaşmasının ardından hesaba 255 dolar gönderdi. Ancak kargonun ulaşmaması üzerine dolandırıldıklarını fark eden anne-kız, vakit kaybetmeden savcılığa başvurdu.

Yürütülen soruşturmada, Meçhul S. adlı şüpheli gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili yürütülen dosyada takipsizlik kararı verdi. Savcılık, Defne Samyeli ve Derin Talu'nun haklarını hukuk mahkemelerinde aramaları gerektiğine hükmetti.

Savcılığın kararında, "Failin bir kimseyi kandırabilecek nitelikte hileli davranışlarla hataya düşürüp, onun veya başkasının zararına, kendisine ya da başkasına yarar sağlaması gerekmektedir. Hile nitelikli bir yalandır" değerlendirmesine yer verildi.