HABER MERKEZİ
Engin Polat'ın kardeşi Alper Kürşat Polat ile yollarını ayıran Hazal Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla dikkatleri üzerine çekti.
Kürşat Polat ile ayrılığının ardından sessizliğini bozan Hazal Erdoğan, paylaşımında "Konuşursam batarsınız" ifadelerini kullanarak adeta meydan okudu.
Erdoğan, paylaşımında "Kimse beni yargılayacak kadar ahlak ve edep sahibi değil. Saman altından su yürüttüğünüz sularla santral kurmuşsunuz, hala kusursuz tavırlarınız. Konuşursam batarsınız. Kimse sınırlarımı zorlamasın" ifadelerine yer verdi.
Söz konusu paylaşım kısa sürede sosyal medyada gündem olurken, takipçileri bu çıkışın nedenini merak etmeye başladı. Hazal Erdoğan'ın açıklamaları, "Polat ailesini tehdit ediyor" olarak yorumlandı.