Deniz Bulutsuz'u darp davasında mütaala açıklandı! Ozan Güven ilk kez konuştu

Ozan Güven'in bir dönem kız arkadaşı olan Deniz Bulutsuz'a karşı şiddet uyguladığı iddialarıyla devam eden davada savcı, mütalaasını açıkladı. Ozan Güven, şiddet uyguladığı iddiasıyla yargılandığı dava hakkında ilk kez konuştu.

HÜSNA KÖŞGER

Ozan Güven 2019 yılında Deniz Bulutsuz isimli kişiyle aşk yaşamaya başlamıştı. 13 Haziran 2020 tarihinde Deniz Bulutsuz, Ozan Güven'in kendisine şiddet uyguladığını iddia ederek mahkemeye başvurmuştu. Elindeki kanıtlar ile Ozan Güven'e karşı suç duyurusunda bulunan Deniz Bulutsuz, şiddet gördüğüne dair görüntülerle ses getirmişti. Ozan Güven hakkında 3 yıl 9 aydan 13 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.

Ozan Güven ise o dönem; oyuna getirildiğini ve şiddet görenin kendisi olduğunu iddia etmişti.

DAVANIN MÜTALAASI AÇIKLADI

Devam eden davada savcı, davanın mütalaasını açıkladı. Konu hakkında ilk kez konuşan Ozan Güven, '5 senedir devam ediyor. Umarım artık en kısa sürede çözümlenir biter. Bir sonuca ulaşır da hepimiz rahatlarız' açıklamasında bulundu.