HABER MERKEZİ
Sefo ve Lvbel C5 ile yaptığı düetlerle adından söz ettiren şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz akşam yüzü olduğu markanın lansmanında boy gösterdi. Okan Kurt ile lansmana katılan Demet Akalın, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Özel hayatlarında güven problemi olmadığından bahseden Akalın, telefonlarına şifre koymadıklarını ve Kurt'un gece hayatı olmadığını söyledi.
Akalın, Kurt için "Sinan Akçıl'la bile gezmesine izin veriyorum. O kendi içinden gelmiyor. Ben çok memnunum. Biz telefonlarımızı karıştırmayız. Bizim telefonlarımızda şifre yok. Yani öyle DM'lere 'Ay ne gelmiş acaba hatunlar' hiç öyle bir şeylerimiz yok" dedi.
Survivor'a katılmak istediğini ancak kızı Hira'nın izin vermediğinden bahseden Kurt, "Survivor'a gitmek istedim ama acı bir gerçek hiç gidemeyeceğim, maalesef. Acun abi de bu konuda çok bana alındı. 2 sene konuşmadı benimle. Hira evlenince belki giderim" dedi.
Gupse Özay, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda kıskançlık testinde "Kocam alyans takmayabilir, kocamın en yakın arkadaşı karşı cinsten olabilir, kocam telefon şifresini bana söylemek zorunda değil, kocam Instagram'da benimle hikaye paylaşmayabilir" demişti.