Çok Güzel Hareketler'in yıldızıydı: Çöpten karton toplarken görüntülendi!

Çok Güzel Hareketler'in eski oyuncularından Metin Keçeci yaşadığı mali krizle gündemde. Geçtiğimiz aylarda, ''İcralığım... 3-5 sene öncesine kadar yan yana oturup, aynı sofrayı paylaştığım arkadaşlarım telefonlarımı bile açmıyor'' açıklamalarıyla gündem olan Keçeci son olarak, çöpten topladığı kartonlarla otobüse binerken görüntülendi.

HABER MERKEZİ

Yılmaz Erdoğan'ın 2005 yılında kurduğu, eğitmen kadrosunda; Demet Akbağ, Zerrin Sümer ve Tolga Çevik gibi isimlerin yer aldıkları BKM Atölye'de birçok oyuncu hem eğitim almış hem de sahneye çıkmıştı. Çok Güzel Hareketler Bunlar adıyla gösteri hazırlayan ve daha sonra bunu televizyona da taşıyan ekipte; Eser Yenenler, Büşra Pekin, Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak gibi isimler de vardı. O isimlerden biri, Metin Keçeci'ydi.

Yer aldığı dönemde ekibin dikkat çeken isimlerinden olan Metin Keçeci, o dönemde Cem Yılmaz'ın A.R.O.G. filminde de rol almıştı.

Ancak Metin Keçeci son dönemde, yaşadığı maddi sorunlarla gündeme geliyor. Keçeci yaptığı açıklamada, Çok Güzel Hareketler'deki ekip arkadaşlarına sitemde bulunduğu ifadeler kullanmıştı:

"İcralığım, Pazartesi günü boşaltma kararıyla evden atılıyorum. Artık yutkunamıyorum bile. 3-5 sene öncesine kadar yan yana oturup, aynı sofrayı paylaştığım arkadaşlarım telefonlarımı bile açmıyor. Kalbim gülmek, güldürmek istiyor ama aklım benimle oyun oynuyor."

METİN KEÇECİ KARTON TOPLARKEN GÖRÜNTÜLENDİ

Uzun süredir hiçbir yerde görünmeyen Metin Keçeci, çöpten aldığı kartonlarla otobüse binerken görüntülendi. O görüntüler, kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşti.