Canan Ergüder'den itiraflar arka arkaya geldi! 'Kanser oldum, yaşlandım ama...'

Canan Ergüder, estetik baskılara ve yaş alma sürecine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Geçirdiği sağlık sürecine ve sektörün fiziksel görünüş odaklı yapısına değinen Canan Ergüder, “Çizgilerimle var olmaya çalışıyorum” diyerek, doğal yaşlanmaya dikkat çekti.

MUHSİNE MERVE SAMIT

Canan Ergüder, konuk olduğu programda estetik müdahaleler konusundaki düşüncelerini dile getirdi. Yaş almayı kabullendiğini vurgulayan oyuncu Canan Ergüder, sektördeki dış görünüş baskısına karşı duruşunu şu sözlerle açıkladı:

"Yaş alıyorum. Buna göre roller gelecek bana artık. Benim bir websitem vardı. Kaldırdım onu. Yok artık o. Çünkü o resimler ben değilim. 'Savcı yaşlanmış ya' diyecekler. Bunlardan bir sürü çıkacak. Evet yaşlandım. 15 sene geçti aradan. Ne diyorsunuz ya? Yaşlandım, kanser oldum arada. 48 yaşındayım. Bir şey olmuyormuş gibi davranamıyorum.

O yüzden bu konu hakkında da yüksek sesle konuşmaya karar verdim. Çünkü beni aşırı rahatsız ediyor bu durum. Bir gün sen de yaş alacaksın. Bir gün sen de göreceksin. Bir gün sen de 15 sene önceki fotoğrafınla karşılaşacaksın ve diyeceksin ki 'Ay, ne oldu bana?' O yüzden çizgilerimle var olmaya çalışıyorum"

Açıklamalarıyla gündem olan Ergüder, yaşlanmanın doğal bir süreç olduğunu ve bunu saklamak yerine kabul etmek gerektiğini vurguladı.