HABER MERKEZİ
Çağla Şıkel, geçtiğimiz gün bir etkinlikte boy gösterdi. Basın mensupları ile sohbet eden Çağla Şıkel, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Sağlıklı yaşamı benimseyen Şıkel, son durumuyla ilgili konuştu. Çağla Şıkel, "Kalçalarım ile ilgili bazı sorunlar vardı. Spor yapabilmek için bazı tedaviler oluyorum. Topallıyorum biraz ama iyiyim" şeklinde konuştu.
Geçtiğimiz aylarda İstanbul Boğazı'nda oğulları ile yaptıkları sörften bahseden Şıkel, "Sörf için havanın derecesi çok soğukmuş. Normalde bu havalarda yapan yoktur herhalde. Çocuklarımla sörfte zaman geçirirken keyif alıyorum. Kış mevsimi ve sörf bağdaşmıyor ama biz bağdaştırdık. Çocuklar 9 - 10 derece havada dalgaların üzerinden zıplıyordu. Onların mutluluğuna şahit olmak inanılmaz bir şans. Onlar bu spordan aşırı keyif alıyorlar" dedi.