Burak Özçivit'in Kuruluş Osman'ı bırakma nedeni ortaya çıktı!

Burak Özçivit'in Kuruluş Osman'dan ani ayrılığı, seyircisini şaşırtmıştı. O dönem oyuncunun, istediği bölüm başı ücret kabul edilmediği için projeden ayrıldığı öne sürülmüştü. Aylardır sessizliğini koruyan Özçivit, sürpriz bir projeyle dönmeye hazırlanıyor. İşle alakalı adeta sır verilmezken, sosyal medyadaysa ''Burak Özçivit'in Kuruluş Osman'ı bırakma nedeni belki de buydu'' yorumları yapılmaya başlandı.

HABER MERKEZİ

Burak Özçivit sezon sonunda Kuruluş Osman dizisinden ayrılmıştı. Oyuncunun diziden ayrılmasına neden olarak, istediği bölüm başı ücretin kabul edilmemiş olması gösterilmişti. Özçivit ise konuyla alakalı herhangi bir açıklama yapmamıştı. Dizi de Kuruluş Orhan adıyla Orhan Gazi dönemini işlemeye başlamıştı.

Oyuncu geçtiğimiz akşam diziden eski rol arkadaşı Çağrı Şensoy ile görüntülendi. Bir mekandan çıkarken objektiflere yansıyan iki isim, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Provadan çıktıklarını söyleyen oyuncular, "Sürpriz bir proje için yaklaşık 5 aydır birlikte çalışıyoruz" açıklamasında bulundular.

Ne televizyona ne de dijitale bir iş olmadığı öğrenilen projenin, Çağrı Şensoy'un aynı zamanda oyun yönetmeni olmasından dolayı bir tiyatro oyunu olabileceği ihtimalini gündeme getirdi.

Sosyal medyadaysa bu sürpriz proje için, "Burak Özçivit'in Kuruluş Osman'ı bırakma nedeni belki de buydu" yorumları yapıldı.