AA
Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisindeki performansıyla dikkat çeken Bülent Şakrak katıldığı bir programda, kadın meslektaşları hakkında söyledikleriyle gündeme geldi. Artık tüm oyuncuların birbirlerine benzediklerini söyleyen Şakrak, Pınar Altuğ'un tepki toplayan "benden köylü kadın çıkmaz" sözlerine de cevap verdi.
Yaptırmış olduğu dövmelerin, bazı rollerde tercih edilmemesine neden olduğunu söyleyen Şakrak, "Çok oynamak istediğim işleri, sırf dövmelerim yüzünden kaçırdım" dedi.
"Her yaşın bir görünümü var. Hulusi Kentmen estetik yaptırsaydı, o bildiğimiz Hulusi Kentmen olabilir miydi? Ben de yüzümdeki doğal çizgilerle kendim olmayı tercih ediyorum" diyen Şakrak, kadın oyuncuların birbirlerine benzediklerini söylerek şu ifadeleri kullandı:
"Kadınlar estetik yüzünden birbirine benziyor. Güneydoğu Anadolu'da bir köy sahnesi çekiyorsunuz, karakter köylü kadınını oynuyor ama olmuyor. Çünkü doğallık kaybolmuş."
Pınar Altuğ Atacan'ın çok tartışılan "benden köylü kadın çıkmaz" açıklamasını değerlendiren Şakrak, "Pınar'ı çok severim. Fiziksel durumumuz ortada. Bu, bir yetenek meselesi değil; karakterin ruhuna ve fiziksel yapısına uymak meselesi. Kıvanç Tatlıtuğ'un oynayacağı bir şeyi benim oynamam nasıl normal değilse, bu da öyle" yorumunda bulundu.