Buğra Gülsoy'dan kibirli jönleri kızdıracak sözler: 'Seni üstün kılacak ekstra bir yanın yok'

Bahar dizisinin yıldızı Buğra Gülsoy, günümüzün egolu ve kibirli oyuncularını kızdıracak bir açıklamada bulundu. Hiçbir zaman şöhreti birinci planda tutmadığını söyleyen Gülsoy set ortamına değinerek, 'Herkes kendi işini yapıyor. Oradaki emekçilerden seni üstün kılacak, ekstra bir yanın yok. Önemli olan insan olmamız' ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

Üç sezondur Bahar adlı dizide rol alan oyuncu Buğra Gülsoy, dizi dışında tiyatro çalışmalarını da eş zamanlı olarak sürdürüyor. Magazinden uzak, sakin bir hayat seçen ve doğal tavırlarıyla dikkat çeken Gülsoy'un, geçtiğimiz aylarda Bambaşka Sohbetler adlı programda yaptığı bir konuşma yeniden gündem oldu. Kibirli ve egolu oluşlarıyla eleştirilen bazı oyunculara adeta gönderme olarak kabul edilen bu konuşmada Buğra Gülsoy'un, 'Tanınıyoruz diye bunun bize bir kibir ya da bir şöhret bunalımı getirmemesi gerekiyor' sözleri beğeni topladı.

İşte Buğra Gülsoy'un o konuşmasının tamamı:

İşimizin abartılacak bir yanı olmadığını düşünüyorum. Biz oyunculuk yapıyoruz; yani ekranlarda görünüyoruz ve tanınıyoruz diye bunun bize bir kibir ya da bir şöhret bunalımı getirmemesi gerekiyor.
Ben her zaman sadece oyunculuk yapmaya çalıştım. Hiçbir zaman şöhret benim için birinci planda olmadı. Sette mesela herkes kendi işini yapıyor. Oradaki emekçilerden seni üstün kılacak, ekstra bir yanın yok. Önemli olan insan olmamız.