Bebeklerine doğar doğmaz sosyal medya açmışlardı... Nedeni şaşırtıcı çıktı

Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan Zeynep Tuğçe Bayat ve Cansel Elçin, bir ay önce dünyaya gelen oğulları Atlas ile ilk kez görüntülendi. Çift, Atlas'a doğumuyla birlikte sosyal medya hesabı açmalarıyla ilgili konuşurken, Zeynep Tuğçe Bayat ise setlere dönmeye hazırlandığını ifade etti.

HABER MERKEZİ

Bir ay önce oğulları Atlas'ı kucaklarına alan Zeynep Tuğçe Bayat ve Cansel Elçin, Nişantaşı'nda görüntülendi. Cansel Elçin, "Kendisinin bir Fransız düşüncesi var, nereden geliyor bilmiyorum? Genlerinde yok ama Fransız mantalitesi var belki" diyerek güldürdü.

Bebeklerine doğar doğmaz sosyal medya hesabı açmalarıyla ilgili olarak konuşan oyuncu Zeynep Tuğçe Bayat, "Aslında o da bir albüm. Her anımızı sürekli fotoğraf çekiyoruz ya, eskiden albüm oluyordu" dedi.

Eşinin açıklamalarının ardından konuşan Elçin, "Başka bir boyuta geçiyoruz hayatta. Ya tamamen bu dijital dünyayı, yapay zekayı reddedeceksin ya da ormanın ortasında bir evde yaşayacaksın. Ya da uyum sağlayacaksın. Zamanında reddettik. Ne oluyor? Bu kez geri kalıyorsun. Belki ileride 'Bana niye hesap açmadınız?' der. Atlas canım kruvasan istedi, onu buraya getirdik" ifadelerini kullandı.

Setlere dönebileceğinin sinyalini veren Bayat, "Ufak ufak setlerde, kulislerde, tiyatroda bizimle büyür. Tiyatronun tozunu yutar ama sonra yapmak ister mi istemez mi, kendi bilir. Oyuncu olmak isterse de çabalaması lazım, öyle kolay lokma yok" dedi.