Ajda Pekkan'dan rekor anlaşma! 40 milyon liralık iş birliği

Ajda Pekkan, ünlü bir çikolata markasıyla rekor değerde reklam anlaşmasına imza attı. 40 milyon liralık iş birliğiyle sektörde bir ilke imza atan Ajda Pekkan, markanın hem Türkiye'de hem de yurt dışında yayınlanacak kampanyalarının yüzü olacak.

HABER MERKEZİ

Ajda Pekkan, ünlü bir çikolata markasının yeni reklam yüzü oldu. Yıllık 40 milyon lirayı bulan iş birliğiyle imzalanan anlaşma, sektörde bugüne kadar yapılan en yüksek bedelli kampanyalardan biri olarak öne çıkıyor.

Harbiye'deki konserinin ardından marka yöneticileriyle bir araya gelen Ajda Pekkan'ın, firmanın hem Türkiye'de hem de uluslararası pazarlarda yayınlanacak reklam filmlerinde rol alacağı öğrenildi.

"EVDE KALDIM" DEMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde Harbiye'de konser veren Ajda Pekkan, "Dünyanın neresinden kim gelirse gelsin vallahi battaniyeleri üzerime çeker dizi seyrederdim. Hepiniz delisiniz. Kesin bugün iptal olur dedim ama Londra'dan bile gelen dostlarım var. Ben evde kaldım, siz evlendiniz, vallahi evde kaldım" demişti.