Ajda Pekkan'dan duygusal kutlama… Semiramis Pekkan paylaşımı ilgi gördü

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Ajda Pekkan, Semiramis Pekkan'ın doğum gününü kutladı. Ajda Pekkan, paylaşımına Hep birlikte nice sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllara... İyi ki varsın” notunu düştü.

MUHSİNE MERVE SAMIT

Ajda Pekkan, kardeşi Semiramis Pekkan'ın doğum gününü sosyal medya hesabından paylaştığı duygusal bir mesajla kutladı.

Şarkıcı Ajda Pekkan, paylaşımında "Canım Semiramisim... Hep birlikte nice sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllara... İyi ki varsın, seni çok seviyorum" ifadelerine yer verdi.

Geçtiğimiz günlerde akciğer ameliyatı olan Pekkan, yaşadıklarını şu sözlerle anlatmıştı:

Yaş aldıkça anlarsın. Yaşadıkça ve yaş aldıkça arınırsın. Seni yoran insanlara, sana hiçbir şey katmayan ortamlara ve en küçük yalanlara bile tahammülün kalmaz. Hatta bazen, yalnız içilen bir kahvenin verdiği huzur bile hiç kimsede aranmaz. Herkese biraz uzak ama kendine daha çok yakın yaşarsın. Olgunluk denilen şey, gereksiz olan her şeyden arınmakmış anlarsın

SEMİRAMİS PEKKAN KİMDİR?

30 Eylül 1948'de İstanbul'da dünyaya gelen Semiramis Pekkan, Ajda Pekkan'ın kardeşi olarak tanınıyor. Ailenin en küçük ferdi olan Pekkan, sanat hayatına 1964 yılında Tunç Başaran'ın yönettiği Kara Memed filmiyle adım attı. 1965-1966 yıllarında Meydan Sahnesi'nde de misafir oyuncu olarak yer aldı.

1968'de müzik kariyerine başlayan Semiramis Pekkan, kısa sürede iki Altın Plak ödülü kazandı. Columbia, Odeon ve Kervan Plak şirketlerinden çıkan üç albümü ve pek çok 45'liği bulunuyor. Evliliğinin ardından sinema ve müziğe ara veren Pekkan, yıllar sonra yeniden sahneye dönerek "Bana Yalan Söylediler" şarkısını seslendirdi. Pekkan, ayrıca 2004 yılında Phuket'te yaşanan büyük tsunami felaketinden sağ kurtulmasıyla da gündeme gelmişti.